Welke kassasysteem wordt gebruikt in supermarkten?

Er zijn tal van kassasystemen voor supermarkten, en binnen de detailhandel is het kiezen van het juiste kassasysteem voor een supermarkt misschien wel het allerbelangrijkst. Supermarkten hebben dagelijks te maken met piekuren en piekmomenten. Een haperend kassasysteem kan binnen enkele minuten zorgen voor lange rijen. Iets wat je te allen tijde wil voorkomen.

Lange rijen bij de kassa zorgt voor stress bij medewerkers en irritatie bij klanten.

Beste kassasysteem voor jouw supermarkt

Misschien denk je dat een kassasysteem voor de buurtsupermarkt op de hoek aan andere eisen moet voldoen dan de grotere supermarktketens die ons land kent. Het verschil is echter minder groot dan je denkt, of je nu groot of klein bent. Je wilt dat je de kassa altijd werkt, met de nadruk op altijd. Je hebt geen tijd voor updates, haperingen, storingen etcetera.

Focus jij je op belangrijkere zaken?

Als een klant wil afrekenen dan moet dat gebeuren op het moment dat hij / zij dat wil. Zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken, blije klanten om maar iets te noemen. Zeker in supermarkten is snelheid onwijs belangrijk, als een klant keer op keer lang in de rij moet staan bij het afrekenen dan is de keuze voor een andere supermarkt snel gemaakt.

Bij uitstek zijn supermarkten locaties waar de kassa continue rinkelt. Van het moment dat de supermarkt opent tot vlak voor sluitingstijd. Je hebt geen tijd voor een kassa die zich automatisch update, een bon of pintransactie die blijft hangen.

De kassa is het hart van de supermarkt

De kassa is het hart van de supermarkt, samen met supermarkt eigenaren hebben wij een kassasysteem ontwikkelt die aansluit op de wensen van deze ondernemers. Een jaar lang hebben wij het systeem uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Om het ondernemen voor jou makkelijker te maken.

De automatisering zet door

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar nog geen 75 jaar geleden zorgde een winkelbediende ervoor dat je boodschappen in je ‘mandje’ belandde. Een zelfbedienings supermarkt was een ware revolutie, laat staan het scannen van boodschappen in plaats van het opschrijven op een briefje.

Tijd is geld beseffen we inmiddels, en dat is waarom een snel en goed werkend kassasysteem een must is voor iedere supermarkt. Voor de Albert Heijn, Vomar, maar ook voor de buurtsuper.